Het begon heel toevallig met een kort verhaaltje om voor te lezen voor de kinderen.
Elke keer dat ik het vertelde, groeide het verhaal en voor ik er erg in had, was ik flink op weg om er een volledig boek van te maken. Toen de groeikracht eruit was, heb ik 'Eefje' aan enkele vrienden laten lezen. De reacties waren positief!
Ik heb toen besloten het verhaal uit te geven, zodat meerdere mensen er gebruiken zouden kunnen van maken.
Omdat Eefje mij te na aan het hart lag om mijn rechten aan een uitgeverij te verkopen, heb ik zelf iemand gezocht die het boek voor mij wilde illustreren. Miek Sysmans wilde dat graag doen en al moest ik er even op wachten, ze heeft het met veel liefde en plezier gedaan en het resultaat mag er zijn! Toen was het boek klaar om uit te geven in eigen beheer.

Wie is Eefje? Wel Eefje is een klein meisje dat haar vader verloor. Zij mist hem erg en is heel verdrietig. Bij mama kan ze niet terecht want mama heeft ook verdriet en moet hard werken om rond te komen.
Eefje vlucht in een fantasiewereld waar ze de aandacht en de liefde krijgt die ze zo broodnodig heeft tot... tja, om dat te weten, moet je het boek maar eens lezen!

Je kunt het verhaal al voorlezen voor kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen en ook volwassenen kunnen het zelfs lezen zolang ze open staan voor dromen en fantasie, dus wellicht wel tot 99 jaar!

ISBN: 9789402137255

'Eefje' werd in 2013 uitgegeven in eigen beheer met Amazon (USA). In september 2015 heb ik Eefje naar Europa gehaald en opnieuw uitgegeven met Brave new books (NL). Het boek wordt verdeeld door BOL.com

Zie je het niet zitten om online te bestellen? Stuur mij een e-mailtje (doelhof@skynet.be), 'Eefje' kan ook van bij mij thuis vertrekken!
Ik vraag voor Eefje € 15,00 (de vroegere exemplaren, gedrukt bij Amazon, mogen nog weg aan €10,00) De adviesprijs is € 17,50

Eefje wordt ook verdeeld door:
-'Eljo, het Vliegend Konijn' Lispersteenweg 14B1 2500 Lier
-'Magisch Huis' Heidestraat 55 9170 De Klinge.
-'t Boekenwinkeltje in Berlaar centrum en Berlaar-Heikant.